Agencija.NET - desktop aplikacija​

Glavna komponenta Agencija.NET rješenja je Agencija.NET - desktop aplikacija. Ova aplikacija je osnova cijelog rješenja i na nju se nastavlja web katalog koji bez desktop aplikacije gubi svrhu, dok u obrnutom slučaju sama aplikacija kao back-office rješenje ima daleko veću svrsishodnost. Aplikacija je centralna baza svih podataka koje jedna agencija vodi o smještajnim kapacitetima koje zakupljuje ili u kojima posreduje, o partnerima i gostima sa kojima surađuje, cjenicima koje izrađuje, rezervacijama koje vrši, transferima i izletima koje organizira i naposlijetku računima koje ispostavlja.

 

 Glavna maska...

Maska

Centralno mjesto aplikacije je rezervacijski "grid" ili rešetka i ovom djelu programa posvećena je posebna pažnja uvažavajući zahtjeve postojećih i potencijalnih klijenata. Rezervacijska rešetka nudi korisniku mogućnosti prilagodbe izgleda kroz mogućnosti sužavanja i prebacivanja stupaca prema vlastitim prioritetima i naravno mogućnost pohrane izgleda. Posebno brojne i napredne mogućnosti su mogućnosti pretrage kapaciteta koje omogućuju brzi pronalazak željenog kapaciteta

... rezervacijska "rešetka" ...

rezervacija

Cjenik je centralno mjesto formiranja cjena za partnere i krajnje goste. Prije formiranja cijena u cjeniku potrebno je u matičnim podacima br.1  upisati sve smještajne objekte sa kojima agencija surađuje, sve fizičke kapacitete i usluge koje pružaju smještajni objekti, sezone i agencije partnere. Slijedeći korak je formiranje cijena u cjeniku na način da se prvo definiraju ulazne ili defaultne cijene a potom preko naprednog načina definiranja cijena definiraju cijene za jednog ili više agencijskih partnera po kriteriju "uvećaj" ili "smanji" cijenu odabranog partnera/partnere za određeni postotak.

 

... cjenik...

 Postotno definiranje cijena naravno nije jedini način definiranja cijene, već je moguće ručno definirati cijenu za svaku pojedinu uslugu.

 

Izbornik "Izdavanje računa" omogućuje izdavanje jednostavnih i grupnih računa po sistemu u svoje ime i za svoj račun, u tuđe ime i za svoj račun i u tuđe ime i tuđi račun.

 Posebni postupak oporezivanja marže

S ponosom Vam predstavljamo JEDINSTVENO PROGRAMSKO RJEŠENJE na hrvatskom tržištu: POSEBNI POSTUPAK OPOREZIVANJA MARŽE putničkih agencija… rješenje koje prati poslovanje od definiranja ponude i uplata akontacije do izdavanja konačnih računa, otkaza rezervacija te ispravaka nabavne cijene partnera.

 agencija.net-ppo

Pogledajte galeriju ispod.

 

MOGUĆNOST INTEGRACIJA SA KOMPLETNIM SUSTAVOM ZA KNJIGOVODSTVO

StrelicaTransferiIIzleti

Korp

lightbox
Korp integrirani poslovni programi za vođenje financijskog i robno materijalnog knjigovodstva. Korp se sastoji od 8 modula koji čine jednu cjelinu ali funkcioniraju i zasebno: Robno-materijalno poslovanje, Proizvodnja, Financijsko knjigovodstvo, Saldakonti, Fakturiranje, Obračun kamata, Uvozna kalkulacija i Managerski modul.

info & download

Obrt

HOT Start
Korp Obrt namijenjen je vođenju robno-materijalnog i financijskog knjigovodstva obrtnika. Program se sastoji od dva glavna (Robno-materijalno poslovanje i Poslovne knjige obrtnika) i nekoliko manjih modula (Naljepnice/deklaracije u obrtu, Ponude u obrtu, Nalozi za plaćanje u obrtu, Radni nalozi za proizvodnju u obrtu, Radni nalozi za servis u Obrtu).

info & download

Plaće

Gallery
Instalacija ovog programa sastoji se od tri povezana ali ujedno i neovisna modula. Glavni modul je modul "Obračun plaća", a tu su još moduli "Kadrovska evidencija" i "Evidencija sati".

info & download

PC Kasa

SEO Friendly
Pc kasa je program namjenjen maloprodaji i ugostiteljstvu. Program dolazi u tri varijante: Pc Kasa Trgovina (za maloprodaju), Pc Kasa Ugostiteljstvo (za ugostiteljsku djelatnost) te Pc Kasa 2000 koja može poslužiti u obe djelatnosti u svrhu izdavanje računa ali bez vođenja zaliha i normativa koje posjeduju prve dvije kase.

info & download

Ova stranica koristi „kolačiće“ za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda slažete se sa korištenjem „kolačića“. Izjava privatnosti