Cijene, akcije i pogodnosti - Agencija.NET

"ALL-INCLUSIVE" AKCIJSKI PAKET

Aplikacija Agencija.NET je modularno i kapacitetno konfigurirana na način da  zadovoljava široki dijapazon korisnika – od lokalnih turističkih agencija koje rade sa desetak apartmana do korisnika koji imaju na stotine smještajnih jedinica i dislocirane poslovnice.

Modularna podjela programa odnosi se glavni modul SMJEŠTAJ i tri dodatna modula TRANSFERI, ARANŽMANI i IZLETI s POSEBNIM POSTUPKOM OPOREZIVANJA.


"ALL-INCLUSIVE" paket znači u potpunosti otključan program:

bez ograničenja na module
bez ograničenja broja smještajnih jedinica
bez ograničenja broja partnera

* cijCijena se odnosi na avansno plaćanje, a moguća je obročna otplata na 6 rata uz 10% veću cijenu


Dodatne korisničke licence programa => 199 eur + pdv


 

Cijene su izražene u eurima bez PDV-a.

Cijene se odnose za jednokratni otkup licence programa!

Korp

lightbox
Korp integrirani poslovni programi za vođenje financijskog i robno materijalnog knjigovodstva. Korp se sastoji od 8 modula koji čine jednu cjelinu ali funkcioniraju i zasebno: Robno-materijalno poslovanje, Proizvodnja, Financijsko knjigovodstvo, Saldakonti, Fakturiranje, Obračun kamata, Uvozna kalkulacija i Managerski modul.

info & download

Obrt

HOT Start
Korp Obrt namijenjen je vođenju robno-materijalnog i financijskog knjigovodstva obrtnika. Program se sastoji od dva glavna (Robno-materijalno poslovanje i Poslovne knjige obrtnika) i nekoliko manjih modula (Naljepnice/deklaracije u obrtu, Ponude u obrtu, Nalozi za plaćanje u obrtu, Radni nalozi za proizvodnju u obrtu, Radni nalozi za servis u Obrtu).

info & download

Plaće

Gallery
Instalacija ovog programa sastoji se od tri povezana ali ujedno i neovisna modula. Glavni modul je modul "Obračun plaća", a tu su još moduli "Kadrovska evidencija" i "Evidencija sati".

info & download

PC Kasa

SEO Friendly
Pc kasa je program namjenjen maloprodaji i ugostiteljstvu. Program dolazi u tri varijante: Pc Kasa Trgovina (za maloprodaju), Pc Kasa Ugostiteljstvo (za ugostiteljsku djelatnost) te Pc Kasa 2000 koja može poslužiti u obe djelatnosti u svrhu izdavanje računa ali bez vođenja zaliha i normativa koje posjeduju prve dvije kase.

info & download

Ova stranica koristi „kolačiće“ za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda slažete se sa korištenjem „kolačića“. Izjava privatnosti