Politika o zaštiti osobnih podataka

U firmi Infokom software & consulting poštujemo vašu privatnost i posvećeni smo zaštiti Vaših osobnih podataka. Osobne podatke korisnika nikad ne skupljamo niti obrađujemo, osim ako ih korisnici nisu eksplicitno učinili dostupnima, na primjer prilikom prijave na naše newslettere, upite preko formulara „cjenik“ i „prezentacija“ ili preko web formulara za skidanje demo verzije, čime pristajete odnosno dajete privolu na njihovo korištenje u svrhu za koju su namijenjeni. Infokom garantira da će štiti sve podatke posjetitelja stranica i koristiti ih isključivo za potrebe firme i da ih neće prosljeđivati trećim osobama ili ih bilo kako drugačije zlorabiti.


Svrha obrade

Infokom će koristiti Vaše osobne podatke za potrebe tehničkog upravljanja internetskim stranicama, analize preferenci te dostave općih i individualiziranih ponuda, s ciljem da Vam se omogući pristup posebnim informacijama te za potrebe komunikacije s Vama.
Osobnim podacima smatraju se podaci kojima se korisnici mogu identificirati, poput imena, spola, adrese, e-maila ili poštanske adrese i drugog. Pažljivo štitimo načelo minimalne količine podataka predviđenih zakonom, stoga prikupljamo samo one podatke koji su potrebni, relevantni i ograničeni na ono što je potrebno za svrhe za koje se obrađuju. Osobne podatke obrađujemo na temelju jasno navedenih ciljeva, na siguran i transparentan način temeljem jednog od šest načela zakonite obrade osobnih podataka.


Preuzimanje demo verzije, obrazac „Cjenik“ i „Prezentacija“

Za preuzimanje demo verzije potrebno je ispuniti osnovne podatke o firme. Ovi podaci su nam potrebni kako bi Vas mogli kontaktirati i pružiti sve potrebne informacije i podršku te što bolje korisničko iskustvo u proučavanju funkcionalnosti programa, a u skladu s načelom našeg legitimnog interesa.
Obrazac za ponudu služi kako bi Vas mogli informirati o našim proizvodima te pružiti odgovore na Vaša pitanja i neće se koristiti u druge svrhe.
Upit za dogovor termina prezentacije programa služi kako bi lakše mogli s nama stupiti u kontakt radi dogovora termina prezentacije funkcionalnosti programa. Ove podatke koristimo kako bi Vam se obratili za dogovor termina prezentacije, ali i za informiranje o našim proizvodima i dostavu eventualne individualne ponude.


Rok obrade podataka

Vaši osobni podaci za koje ste nam dali privolu se čuvaju na rok od 2 godine ili do povlačenje privole. Ukoliko želite odustati od pretplate na newsletter, to možete učiniti u bilo kojem trenutku putem opcije otkazivanja pretplate koja se nalazi u newsletteru. U slučaju otkazivanja pretplate, osobne podatke koje smo prikupili u tu svrhu prestat ćemo obrađivati.


Sigurnost podataka

Ulažemo velike napore kako bi se osigurala i sigurnost osobnih podataka. Podaci su savjesno zaštićeni od gubitka, uništenja, manipulacije, neovlaštenoga pristupa i neovlaštenog izdavanja. Naši zaposlenici obvezni su poštivati povjerljivost Vaših podataka i pridržavati se općih akata.


Prava ispitanika

Ostali osobni podaci se obrađuju u skladu s važećim zakonima samo toliko dugo koliko je potrebno za postizanje svrhe za koju se podaci obrađuju. Osim prava na povlačenje privole korisnici, u skladu s važećim propisima o zaštiti podataka, imaju pravo na pristup osobnim podacima, pravo na ispravak, pravo brisanja (“pravo na zaborav”), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka te pravo na prigovor.
Za upravljanje Vašim osobnim podacima obratite nam se na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Politika kolačića

Za potrebe tehničkog upravljanja internetskim stranicama i analizu preferenci koristimo kolačiće. Kolačiće koristimo kako bi bolje shvatili potrebe naših korisnika te kako bi mogli što bolje i kvalitetnije pružiti korisničko iskustvo. Ne postoji razvijen industrijski standard putem kojeg biste mogli izbjeći korištenje kolačića bez utjecaja na funkcionalnosti web stranica i njihove mogućnosti te stoga savjetujemo da budu omogućeni na Vašem računalu.

Što su „kolačići“?

„Kolačići“ (eng. cookies) su jednostavne tekstualne datoteke koje pojedine web-stranice preko pretraživača pohranjuju na Vaše računalo i čuvaju neke neosobne podatke kako bi Vas pri ponovnoj posjeti web-stranica mogla ponovno prepoznati i pružiti bolje korisničko iskustvo.
Takozvani "kolačići prve strane" su kolačići koje koristi tvrtka koja upravlja domenom na kojoj se „kolačići“ koriste. U slučaju da upravitelj domene dopušta drugima korištenje kolačića to bi bili "kolačići treće strane". U nekim slučajevima koristimo vanjske pružatelje usluga, a samim time i njihove „kolačiće“.
Infokom koristi Google Analytics, najraširenije rješenja za analizu prometa na web-stranicama. „Kolačići“ Google Analytics-a nam pružaju uvid u način korištenja naših stranica npr. koje ste stranice posjetili što nam pomaže shvatiti u kojem smjeru moramo ići kako bi poboljšali korisničko iskustvo. „Kolačići“ Google Analytics-a ne prikupljaju Vaše osobne podatke.Google Analytics nam omogućuje i statistiku na temelju koje možemo bolje planirati naše marketinške kampanje što za rezultat ima i ponudu povoljnijih cijena za naša rješenja.Za više informacija o upotrebi podataka putem Google Analytics-a posjetite njihovu službenu Internet stranicu.
Nadogradnje „kolačića“ u pretraživaču
Pretraživači prema unaprijed definiranim postavkama dopuštaju upotrebu „kolačića“. Te postavke nisu iste za sve pretraživače, stoga se za mijenjanje tih postavki referirajte na službene upute Vašeg pretraživača. Postojeće „kolačiće“ je moguće brisati unutar Vašeg pretraživača. Jednom definirane postavke će vrijediti za sve daljnje sesije. Ukoliko i dalje imate pitanja u vezi upotrebe podataka, slobodno nam se obratite na mail.


Obavijest o promjenama i kontakt

Svaka promjena naše politike privatnosti bit će objavljena na početnoj stranici i na drugim mjestima za koje se smatra da su za to prikladna.

Korp

lightbox
Korp integrirani poslovni programi za vođenje financijskog i robno materijalnog knjigovodstva. Korp se sastoji od 8 modula koji čine jednu cjelinu ali funkcioniraju i zasebno: Robno-materijalno poslovanje, Proizvodnja, Financijsko knjigovodstvo, Saldakonti, Fakturiranje, Obračun kamata, Uvozna kalkulacija i Managerski modul.

info & download

Obrt

HOT Start
Korp Obrt namijenjen je vođenju robno-materijalnog i financijskog knjigovodstva obrtnika. Program se sastoji od dva glavna (Robno-materijalno poslovanje i Poslovne knjige obrtnika) i nekoliko manjih modula (Naljepnice/deklaracije u obrtu, Ponude u obrtu, Nalozi za plaćanje u obrtu, Radni nalozi za proizvodnju u obrtu, Radni nalozi za servis u Obrtu).

info & download

Plaće

Gallery
Instalacija ovog programa sastoji se od tri povezana ali ujedno i neovisna modula. Glavni modul je modul "Obračun plaća", a tu su još moduli "Kadrovska evidencija" i "Evidencija sati".

info & download

PC Kasa

SEO Friendly
Pc kasa je program namjenjen maloprodaji i ugostiteljstvu. Program dolazi u tri varijante: Pc Kasa Trgovina (za maloprodaju), Pc Kasa Ugostiteljstvo (za ugostiteljsku djelatnost) te Pc Kasa 2000 koja može poslužiti u obe djelatnosti u svrhu izdavanje računa ali bez vođenja zaliha i normativa koje posjeduju prve dvije kase.

info & download

Ova stranica koristi „kolačiće“ za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda slažete se sa korištenjem „kolačića“. Izjava privatnosti